Surfer en motor hangout Deus ex Machina in Amsterdam

Deus ex Machina

Surfer en motor hangout Deus ex Machina in Amsterdam

Misschien zegt het je helemaal niets, maar wanneer je bekend bent binnen de internationale surf- en motorscene kan het haast niet anders dan dat je het concept van Deus ex Machina wel eens voorbij hebt horen komen. Inmiddels staat ‘Deus ex Machina’ bekend als een Australisch motormerk wat is opgericht in 2006 in Australië. Het behoeft nauwelijks nog uitleg dat Australië een van de toonaangevende landen is op gebied van surfen, maar ook op gebied van motorsport.

Voortvloeiend uit een combinatie van beide scènes is Deus ex Machina ontstaan. Inmiddels is Deus ex Machina een wereldwijd begrip geworden en gelukkig is er ook een restaurant en shop in Amsterdam gevestigd en wel aan de Herengracht! Tijd voor een nadere kennismaking!

Bezoek Deus ex Machina Amsterdam!

Het pand aan de Herengracht paste als gegoten; het is voor iedereen gemakkelijk bereikbaar en symboliseert en herbergt de totale Amsterdam experience! Want wat is er nu Amsterdamser dan de grachtengordel .. Zo is Deus ex Machina voor iedereen toegankelijk, voor lokale inwoner, maar ook voor de toerist. En het leuke is: alles komt samen in het pand van Deus ex Machina! Je kunt er heerlijk dinen en winen als groep: proef de heerlijke, hippe keuken van Deus, maar shop er ook je favoriete motor en surf gadgets en kleding.

Shoppen en hip smullen!

De Deus ex Machina restaurants hebben dit concept toegepast op de culinaire wereld. Deze restaurants combineren een eetgelegenheid met een creatieve en artistieke ruimte waar mensen kunnen genieten van eten, drinken, kunst, muziek en cultuur. Het zijn vaak unieke en eclectische (een combinatie van stijlen) locaties die de verschillende facetten samenbrengen, zoals een café, bar, restaurant, galerie, werkplaats en winkel: alles onder één dak!

Het idee achter Deus ex Machina restaurants is om een levendige en veelzijdige omgeving te creëren waar mensen samenkomen en genieten van een breed scala aan ervaringen. Het gaat niet alleen om het serveren van heerlijk eten en drinken, maar ook om het creëren van een ‘community’ rondom kunst, muziek en creativiteit. Deus restaurants organiseren vaak evenementen, tentoonstellingen, live optredens en andere culturele activiteiten, om een bruisende en inspirerende sfeer te bieden.

Zelf de ervaring beleven? Bezoek snel de website van het Deus ex Machina restaurant aan de Herengracht en dompel je onder in een unieke wereld!

Deel dit artikel