Apetamin – een ‘gewichtige’ siroop

Apetamin

Apetamin – een ‘gewichtige’ siroop

Kim Kardashian lijkt model te staan voor alles dat je met Apetamin kunt bereiken. Ronde billen en borsten, voorop. Apetamin (als siroop, maar ook als capsule) heeft een razendsnelle belangstelling gekregen bij vooral jonge vrouwen die met dit middel in gewicht willen aankomen – en dan vooral op die plekken die Kardashian zo voluptueus adverteert. De siroop is hot en trendy op het internet en belooft dat je door gebruik ervan, aankomt in gewicht. Dat doet de siroop zelf niet. Er zit alleen een stofje in dat je echt hongerig maakt; zodat je gewoon dubbel zoveel gaat eten. 

Apetamin is eetlust bevorderend

Het middel wordt door sommigen wel gezien als een alternatief voor plastische chirurgie. Met deze siroop zou je zo werken aan vollere rondingen. En dat is anno 2022 trendy. Het mag dan ook duidelijk zijn dat vooral jongere vrouwen zich aangetrokken voelen tot dit wonder supplement dat uit India komt. Het ‘wonder’ zit ’m in een stofje: de histamine cyproheptadine. Die zorgt ervoor dat allergieën minder worden. Maar daar gaat het de gebruiker van de siroop niet om. Die heeft juist het neveneffect van die histamine nodig: dat je echt meer trek in eten krijgt. Vermoed wordt dat cyproheptadine die werking heeft door lichaamshormonen te beïnvloeden.

Nieuwe kilo’s aanmaken

Op het internet staat Apetamin bekend als een echte ‘weight gainer’. De siroop helpt je het nieuwste modebeeld te bereiken: een voller figuur. Dit supplement kan natuurlijk helpen als je een lage BMI hebt, zeg tussen de 17,5 en 18,5. Dan is meer eten bijna een voorwaarde en de siroop kan dan zorgen voor echte injecties. Je eetlust wordt sterk verhoogd. De cyproheptadine die daarvoor verantwoordelijk is, heeft echter ook wat minder fijne bijwerkingen. Wat je door gebruik van de siroop zou kunnen ervaren:

  • slaperigheid
  • rusteloosheid
  • verstoppingen
  • duizeligheid
  • concentratieproblemen

Voorzichtigheid geboden bij Apetamin

Dat hoeft niet meteen ernstige vormen aan te nemen. Echter, als je én slaperig wordt na gebruik én ook nog een verminderde concentratie of duizeligheid ervaart, dan is het niet handig om achter het stuur van een auto te kruipen. Ook is het middel in combinatie met drugs of alcohol niet het beste idee. De siroop is verder in staat om in te grijpen bij de werking van medicatie. Heb je problemen met lever of nieren of ben je zwanger? Dan is het geen goed supplement om in te nemen. In een enkel geval kan de siroop zelfs leiden tot obesitas, vooral als je de aanbevolen siroop dosis of de periode van gebruik overschrijdt.

Check de juiste dosis en de juiste tijdsduur

Zoals met veel supplementen moet je dus ook met dit supplement heel verstandig omgaan. Heb je een medische aandoening en/of gebruik je medicijnen? Dan kun je het beste eerst overleggen met je arts of de siroop gebruikt kan worden. Kun je wel de siroop slikken, check dan goed hoeveel je per keer mag innemen en hoe lang dat kan. De siroop zelf moet koel en droog bewaard blijven. Apetamin is er ook in pilvorm. Vraag voor gebruik van dit soort capsules eerst bij je diëtist of arts of het in jouw situatie goed is om ze in te nemen. En gebruik het middel heel voorzichtig om geen vervelende bijwerkingen of zelfs overgewicht te krijgen.

Deel dit artikel