Wellness opzoeken in Valkenburg

Wellness opzoeken in Valkenburg

Ben je op zoek naar een ontspannen weekendje weg? Dan is Valkenburg zeker een aanrader! Deze stad in Limburg staat bekend om haar prachtige natuur, historische gebouwen en gezellige sfeer. Van diverse fietsroutes tot heerlijke straten, waar je kunt genieten van bourgondische terrassen en wellness-opties.

Maar wat Valkenburg ook aantrekkelijk maakt, is de grote hoeveelheid wellness-mogelijkheden. In dit artikel laten we je graag kennismaken met de verschillende wellness-opties die Valkenburg te bieden heeft en hoe je deze kunt combineren met een heerlijk weekendje weg.

Geef jouw lichaam de rust

Door een dagje wellness te boeken komt het hele lichaam tot rust. Doorgaans wordt dit gedaan door vriendengroepen of met hun partner die even de rust willen pakken in het Zuiden van Nederland. Hiermee geef je je lichaam en geest rust.Wellness is niet alleen goed voor jouw lichamelijke gezondheid, maar ook voor je mentale welzijn.

Het kan bijvoorbeeld helpen om stress te verminderen en meer energie te krijgen door meer te bewegen of minder te stressen over dingen die niet belangrijk zijn voor jouw welzijn. Je kunt dit eenvoudig combineren met een weekend Valkenburg met daarbij een slaapplek in een luxe Hotel in Valkenburg.

Thermae 2000

Als je op zoek bent naar de ultieme ontspanning, dan moet je zeker een bezoek brengen aan Thermae 2000. Dit wellness-centrum is gelegen aan de top van de Cauberg en biedt een prachtig uitzicht over het Limburgse heuvellandschap. Hier kun je genieten van verschillende sauna’s, baden en massages. Ook zijn er diverse arrangementen beschikbaar, waarbij je bijvoorbeeld kunt genieten van een ontspannende massage, een heerlijk diner en een overnachting in het bijbehorende hotel.

Sauna & Wellness Resort Thermae Son

In Valkenburg vind je ook Sauna & Wellness Resort Thermae Son, een luxe resort waar je helemaal tot rust kunt komen. Hier vind je verschillende sauna’s, een stoombad, een zwembad en nog veel meer. Na een dagje wellness kun je heerlijk ontspannen in een eigen hotelkamer of in het bijbehorende restaurant genieten van een heerlijk diner.

Cruise and Dine

Als je op zoek bent naar een unieke Valkenburgse ervaring, overweeg dan deel te nemen aan een zogenaamde ‘cruise and dine’ ervaring. Vaar over de Maas terwijl je geniet van prachtige uitzichten en tegelijkertijd geniet van een heerlijk diner met lokale Limburgse ingrediënten. Dit maakt het gehele wellness weekend helemaal af en kom je fris en fruitig terug om minder gestrest door te gaan met je dagelijkse leven.

 

 

 

Deel dit artikel